Om Berga husvagnsuthyrning

Berga Husvagnsuthyrning AB är ett uthyrningsföretag av husvagnar som ligger i Eslövs utkant ca 3 km öster om centrum i Skåne län. Ni finner oss i natursköna Snärjet bakom ängar och hagar.

Vi är ett nystartat företag med stor erfarenhet av husvagnar och campingliv.

Redan som barn var vistelsen i husvagn med campingliv mycket uppskattat och fyllt av glädje. Alla nya platser vi kom till och umgänget tillsammans med familj och vänner är saker man minns som spännande, roligt och glädjefyllt.

I vuxen ålder har vi tidigt fortsatt med husvagnslivet. Först vi själva, sen tillsammans med våra barn. Vi har varit ”långliggare”, åkt runt på olika platser i landet och i olika konstellationer. Har bott i olika husvagnsmodeller allteftersom behoven har ändrats. Både med och utan komplikationer. Vi och barnen har älskat varje minut av detta fritidsliv. Idag åker de själva runt med husvagn och barn. Och barnbarnen älskar detta! Tänk att få vara med om 3 generationers campingliv med husvagn! Fantastiskt roligt för oss som gillar detta!  Så idag åker vi ut och campar både själva och med hela familjen.

Som ni säkert förstår ligger detta med husvagn oss varmt om hjärtat.

Vi vill därför gärna dela med oss av dessa upplevelser och erbjuder er nu möjligheten att hyra husvagn av oss.

Då vi övervägande har nya och fräscha toppmoderna husvagnar med olika vikter och planlösningar hoppas vi att valet av oss blir valet hos Er.

Varmt välkomna till Berga Husvagnsuthyrning i Eslöv

Carina och Hans Persson